Zulqaas Phytonutrients Serum Membantu Mengatasi Masalah Kulit Muka Anda!

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KULIT MUKA.....

KULIT KUSAM?
KULIT KERING?
KULIT SENSITIF?

Mungkin anda mengalami salah satu atau beberapa masalah wajah seperti di bawah?

KULIT KUSAM
JERAGAT NIPIS
KULIT KERING & KULIT KASAR
KULIT BERKEDUT
KULIT SENSITIF
LIANG PORI BESAR
JERAWAT HALUS

 

Di Zulqaas, 

Kami peduli & prihatin dengan masalah kulit muka yang anda hadapi.

TAHNIAH kerana masih sayangkan kulit muka anda yang tiada galang gantinya itu. Kami ada penyelesaian untuk masalah kulit muka anda. Teruskan bacaan jika anda serius nak kulit sihat & cantik.

Sebelum itu, jom berkenalan dengan Pengasas ZULQAAS @ founder brand ZULQAAS.

NOW U SEE ME.

Dr. As Zulqa

Berkelulusan Ph.D dalam Industri Kosmetik Halal, dari salah sebuah Universiti Awam Malaysia. Sepanjang kajian Ph.D nya terhadap industri kosmetik halal, beliau mendapati kesedaran masyarakat terhadap kosmetik halal & bahan-bahan yang selamat masih di  takuk yang rendah. Senario ini sangat membimbangkan, kerana tanpa kesedaran yang betul terhadap bahan-bahan kosmetik yang selamat maka akan terjadilah banyak kes tersalah pakai produk samada murah atau mahal yang mengandungi bahan-bahan kimia merbahaya sehingga merosakkan muka, meninggalkan trauma, menjejaskan emosi pengguna sehingga merasa rendah diri & menggugat keyakinan pengguna untuk berdepan dengan orang ramai. Salah pakai produk dengan bahan kimia merbahaya bukan sahaja mengganggu emosi mangsa, memerlukan masa yang lama untuk tempoh rawatan pemulihan, malah melibatkan belanja yang besar untuk khidmat rawatan pakar.

Teruskan  membaca jika anda SERIUS nak kulit sihat & cantik. Percayalah, bacaan ini pasti akan berbaloi untuk anda.

Menyedari hakikat itu, beliau lebih suka memberi kesedaran terhadap orang ramai supaya mengambil tahu apakah bahan-bahan di dalam sesuatu produk 'skincare' yang mereka gunakan tanpa terlalu mengejar kesan yang drastik terhadap kulit muka. Minatnya yang mendalam terhadap produk 'skincare' yang berasaskan bahan semulajadi yang halal & paling penting bahan-bahannya selamat digunakan telah mendorong beliau untuk menghasilkan Zulqaas Phytonutrients Serum. Zulqaas Phytonutrients Serum adalah serum muka yang berasaskan 10 ekstrak tumbuh-tumbuhan terbaik & terpilih. Phyto bermaksud tumbuh-tumbuhan. Phytonutrients adalah nutrients daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan.

Zulqaas Phytonutrients Serum adalah serum muka formulasi berasaskan 10 ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi oleh 'chemist' bertauliah di kilang bertaraf GMP & Halal. Zulqaas Phytonutrients Serum juga telah mendapat notifikasi dari KKM dengan NOT180503209K. Serum Muka Zulqaas mengandungi pelbagai nutrients & vitamins penting yang diperlukan oleh kulit muka manusia untuk tampil sihat dan bermaya antaranya vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin E, multiminerals, flavonoids dan banyak lagi.

ZULQAAS Phytonutrients Serum adalah formulasi terperinci dan khusus dari Chemist bertauliah di kilang bertaraf GMP dan Halal certified. Telah mendapat kelulusan KKM (NPRA) dengan NOT 18050320K

Banyak serum muka bertaraf antarabangsa telah menitikberatkan konsep vegan, 'animal cruelty free', natural (semulajadi) dan harganya tidak murah!. Kami bantu anda dapatkan serum muka idaman yang berkonsepkan vegan bukan dari 3@4 ekstrak tumbuhan malah dari 10 ekstrak tumbuhan, natural & 'animal cruelty free' dengan HARGA MAMPU MILIK dan berbaloi dengan nilai yang bakal anda perolehi. InsyaAllah.

ANDA TELAH TERPILIH SEBAGAI TETAMU EKSKLUSIF KAMI. DIJEMPUT KLIK & FOLLOW KESEMUA BUTANG DI BAWAH

 Anda SERIUS nak atasi masalah kulit kusam, kulit muka kering & kasar, jeragat, kulit sensitif, kulit nampak tua dari usia sebenar?

Tahniah kerana anda masih SERIUS sayangkan kulit muka anda yang tiada galang gantinya itu

KLIK SINI UNTUK BELIAN MUDAH & CEPAT!
KLIK SINI BELI MELALUI WHATSAPP

 

   Fungsi asas ZULQAAS Phytonutrients Serum yang kaya dengan 10 plants ektrak 

 3 in 1 Serum

BRIGHTENING + HYDRATING + ANTI-AGING

(mencerah + menghidrat/ melembap + anti-penuaan)

 

Serum muka Zulqaas diformulasi sebaik mungkin supaya selamat tanpa sebarang bahan kimia yang memudaratkan untuk kesan jangka pendek mahupun kesan jangka panjang.

 
Tiada PARABEN

 


Tiada SILIKON

 


Tiada ALKOHOL

 


Tiada PEWARNA 

 


Tiada MINERAL OIL

 


Tiada Bahan COMEDOGENIC (Bahan Penyumbat Pori-Pori)

 


Tiada BAHAN DARI SUMBER HAIWAN

ZULQAAS telah membantu ramai pengguna serum muka Zulqaas Phytonutrients Serum untuk mengatasi masalah-masalah kulit yang mereka hadapi dengan penggunaan yang betul & konsisten.

 

 Serum Muka Untuk Mencerahkan Kulit Muka Secara Selamat & Semulajadi, Mengatasi Masalah Kulit Muka Kusam, Tona Tidak Sekata & Jeragat Nipis. 

LIHAT TESTIMONI di bawah (klik gambar untuk besarkan)

& bahan-bahan yang digunakan.

Puan Azlina memang penggemar skincare. Beliau memberitahu serum muka Zulqaas adalah yang terbaik setakat yang dia jumpa kini. Dalam pada mencuba pelbagai jenis produk skincare terutamanya serum muka, beliau juga mengakui pada kami pernah tersalah pakai produk. Muka beliau mula rosak selepas berhenti memakai produk terbabit. Jadi, bukan sebarangan produk lagi boleh digunakan pada kulit muka beliau. Namun dengan Zulqaas Phytonutrients Serum, kulit beliau makin cerah secara selamat & semulajadi sampaikan jika memakai krim kecantikan seakan terlebih pakai bedak jadinya! 

Puan Mirza memang mengalamai masalah kulit muka kusam sebelum ini. Walaupun sudah memakai foundation, kulit kusamnya masih tidak dapat disembunyikan. Tambahan lagi beliau tidak suka bermekap tebal. Selepas ber'joodoh' dengan Zulqaas Phytonutrients Serum, dia sangat berpuashati kerana kulit mukanya semakin cerah & sekata. Selamat tinggal masalah kulit kusam!

Puan Shahada sukakan natural beauty & tidak suka bermekap. Gambar kulit muka polos yang dihantar pada kami adalah tanpa secalit mekap mahupun bedak atau lipstik. Dengan kulit muka yang polos itu beliau mengakui banyak perubahan yang telah dirasainya antaranya jeragat & parut makin pudar. Dengan serum muka Zulqaas, kini kulit kusam tiada lagi malah kulit muka makin sekata & paling dirasai adalah kulit muka bertambah lembap.

Puan Hasbiah merupakan seorang pegawai kerajaan. Beliau merasa sangat terkejut & gembira apabila ditegur muka sudah tidak kusam oleh rakan sepejabat termasuk bosnya sendiri. 

Puan Elena menghadapi masalah jeragat kerana di zaman remajanya beliau tidak memakai sebarang sun-block apabila keluar rumah. Namun, masalah jeragat nipisnya dapat di atasi sedikit demi sedikit selepas beliau konsisten menggunakan berbotol-botol Zulqaas Phytonutrients Serum. Beliau yakin dengan Zulqaas kerana bahan-bahan Zulqaas yang selamat & semulajadi, tidak menghakis kulit dengan bahan kimia yang 'kasar' juga merbahaya.

Cik Nazlin sebagai tauke restoran makanan sudah tentunya perlu bergerak cergas ke sana ke mari setiap hari untuk memastikan kelangsungan operasi restorannya. Dia juga perlu sentiasa memantau aktiviti masakan di dapur yang semestinya berhaba panas menyebabkan kulitnya nampak kedutan dan kering. Selepas menggunakan 3 botol serum muka Zulqaas, dia berpuas hati dengan kesan yang ditunjukkan seperti kedutan bawah mata berkurangan, kulit makin lembap & jeragat makin pudar.  Macamni hari-hari mengadap pelanggan restoran barulah konfiden kan.

Puan Bella bukan sahaja perlu mengadap 'plan drawing' setiap hari, ada harinya beliau perlu ke tapak projek menyebabkan kulit mukanya senang 'sunburn'. Sewaktu mula-mula memakai serum muka Zulqaas dia tak perasan sebarang perubahan pada 'sunburn'nya tapi lama-kelamaan 'sunburn'nya mula hilang. Kulit juga semakin licin. 

KLIK SINI UNTUK BELIAN MUDAH & CEPAT!
KLIK SINI BELI MELALUI WHATSAPP

 

 

HARGA PROMOSI TERHAD seperti di bawah!

Anggap ini sebagai suatu pelaburan berbaloi untuk meningkatkan keyakinan diri sendiri dengan memiliki kulit sihat & cantik.

JADI.......APAKAH RAMUAN HEBAT YANG TELAH MENJADIKAN ZULQAAS SERUM MUKA YANG BAGUS UNTUK MENCERAHKAN KULIT MUKA SECARA SELAMAT & SEMULAJADI?

BAHAN-BAHAN INI SANGAT BAGUS UNTUK MENGATASI & MERAWAT MASALAH KULIT KUSAM & TONA KULIT TIDAK SEKATA SEPERTI YANG DIALAMI SENDIRI PENGGUNA ZULQAAS.


Cuba bayangkan anda adalah orang yang seterusnya mendapat kesan kulit muka semakin cerah & sihat seperti yang telah dirasai sendiri oleh pelanggan yang juga telah menjadi pelanggan tetap kami ini. Mesti WOWWWW kan!

 

 Serum Muka Untuk Mengatasi Masalah Kulit Muka Kering & Kasar Secara Selamat & Semulajadi. 

LIHAT TESTIMONI di bawah (Klik gambar untuk besarkan)

& bahan-bahan yang digunakan. 

Puan Gee sangat menyukai Zulqaas Phytonutrients Serum kerana dengan hanya 2,3 titik sahaja, dia sudah boleh merasakan perubahan kulitnya mukanya yang sangat lembut. Bayangkan setiap kali pakai hanya 2,3 titik, jimat bukan! best ke best?

Puan Amalina adalah antara pelanggan terawal Zulqaas Phytonutrients Serum yang dapat merasakan perubahan pada kulit keringnya yang semakin berkurangan dalam pada yang sama nampak efek glowing. Bestkan dapat efek 2 in 1.

Puan Munadzilah berkongsi pengalaman menggembirakan hatinya setelah menggunakan Zulqaas Phytonutrients Serum. Beliau gembira kerana selepas menggunakan serum muka Zulqaas, kulit mukanya yang dulu kasar & mengelupas akibat tersalah pakai produk sudah tiada lagi. Malah kulit muka terasa licin, sekarang beliau merasa lebih berkeyakinan diri walaupun tanpa mekap.

Kerjaya Cik Dilla sebagai pegawai bank memang sentiasa berada di dalam pejabat yang berhawa dingin. Keadaan ini menyebabkan kulitnya bertambah-tambah kering, dan beliau dah puas mencuba bermacam-macam serum muka namun tidak sesuai. Beliau bersyukur kerana akhirnya ditemukan dengan Zulqaas Phytonutrients Serum yang berjaya mengekalkan kelembapan kulit mukanya walaupun seharian berada di dalam penghawa dingin. Zulqaas adalah serum muka yang dapat memberikan penghidratan & kelembapan pada kulit muka. Botol Zulqaas yang tahan lasak & ringan memudahkan ia diletakkan di dalam handbag untuk dibawa ke mana-mana sahaja.

Walaupun sudah beranak 6, Puan Hawa tidak mengabaikan rutin penjagaan kulit dan mengakui serum muka Zulqaas adalah antara serum muka terbaik yang pernah digunakannya. Bak kata beliau, senang hatinya selepas berjodoh dengan serum halal yang perfect ini. Perubahan ketara yang beliau rasakan adalah kulit muka lembap, lembut & licin. Malah lebam bawah mata juga sudh berkurangan.

KLIK SINI UNTUK BELIAN MUDAH & CEPAT!
KLIK SINI BELI MELALUI WHATSAPP

JADI...APAKAH RAMUAN HEBAT YANG TELAH MENJADIKAN ZULQAAS SERUM MUKA YANG BAGUS UNTUK MENGHIDRAT, MELEMBAP & MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT MUKA?

BAHAN INI SANGAT BAGUS UNTUK MENGATASI & MERAWAT MASALAH KULIT MUKA KERING & KASAR SEPERTI YANG DIALAMI PENGGUNA ZULQAAS SEBELUM INI.

Bayangkan masalah kulit muka kering & kulit muka kasar anda juga dapat diatasi selepas ini......alangkah BESTnya bukan?!

Berikan kulit muka anda haknya untuk mendapat penghidratan & kelembapan yang optimum...rasakan sendiri kulit muka yang lembap, lembut & licin seperti testimoni Zulqaas yang lain, KLIK IKON TEMPAH SEKARANG di atas sahaja!

ZULQAAS adalah brand pertama di Malaysia yang menggunakan Chia Seed sebagai ekstrak utama di dalam serum muka. Chia Seed sangat kaya dengan nutrients penting untuk kulit muka. Ia berupaya menghidratkan, melembapkan & mengekalkan kelembapan kulit muka untuk sentiasa sihat & awet muda.

 

 Serum Muka Untuk Mengatasi Masalah Kulit Muka Sensitif, Kulit Muka Berkedut, Liang Pori Besar & Kulit Nampak Tua Dari Usia Sebenar.

LIHAT TESTIMONI di bawah (klik gambar untuk besarkan)

& bahan-bahan yang digunakan. 

Puan Elin ada masalah kulit sensitif & sangat teruja apabila parut jerawat kemerahannya beransur hilang hanya selepas 5 hari penggunaan. Beliau sangat bergembira untuk berkongsi pengalaman kulit mukanya yang semakin licin, pori-pori semakin mengecil  kulit semakin cerah sekata. Klik di gambar untuk lihat testimoni gambar sebelum & selepas penggunaan serum muka Zulqaas selepas 5 hari sahaja.

Cik Lia Hasty seorang Quantity Surveyor yang juga mengisi masa lapangnya sebagai beauty blogger turut mengakui serum muka Zulqaas Phytonutrients Serum adalah antara produk serum kegemaran pilihan hatinya. Seperti hampir kesemua pengguna Zulqaas yang lain, dia juga mengakui kulit muka bertambah lembap & licin. Walaupun kulit mukanya sensitif, dengan Zulqaas tiada apa-apa alergi yang berlaku. Fuh, seronok dengar pujian dari beauty blogger yang sudah tentunya pernah mencuba pelbagai-bagai jenis produk kecantikan lain sebelum ini kan.

Cik Fhatin yang juga seorang beauty blogger juga turut mengakui serum muka Zulqaas telah berjaya mengecilkan pori-pori di mukanya yang sebelum ini nampak ketara. Sebelum ber mekap, dia juga suka menggunakan Zulqaas Phytonutrients Serum sebagai base mekap kerana mekapnya akan lebih sekata & tidak bercapuk. Flawless kan kulit si cantik manis ni?!

KLIK SINI UNTUK BELIAN MUDAH & CEPAT!
KLIK SINI BELI MELALUI WHATSAPP

JADI....APAKAH RAMUAN HEBAT YANG TELAH MENJADIKAN ZULQAAS SERUM MUKA YANG BAGUS UNTUK ANTI-PENUAAN & JUGA KULIT SENSITIF?

 
BAHAN INI SANGAT BAGUS UNTUK MENGATASI & MERAWAT MASALAH KULIT MUKA SENSITIF, KULIT MUKA BERKEDUT, TIDAK ANJAL, KULIT MUKA LEBIH TUA DARI USIA SEBENAR & LIANG PORI BESAR SEPERTI YANG DIALAMI PENGGUNA ZULQAAS SEBELUM INI.

Cuba fikirkan masalah kulit muka sensitif & nampak tua dari usia sebenar anda juga dapat diatasi selepas ini......rasa lega kan?!

Masih belum terlambat untuk anda mendapat kulit muka idaman yang sihat & awet muda,
 KLIK IKON TEMPAH SEKARANG di atas sahaja!
 
 

 

 Zulqaas juga adalah Serum Muka Untuk Mengatasi Masalah Jerawat Halus Yang Sering Dialami Orang Yang Berkulit Kombinasi.

Dengan Adanya Bahan Mujarab Seperti Tea-Tree Oil. 

Puan Sheila teruja memakai Zulqaas Phytonutrients Serum kerana teksturnya yang tidak berminyak dan masalah kulit muka berminyaknya semakin pulih. Jom lihat video beliau di bawah ini, jangan lupa klik tau!

Puan Maznah yang sering mengalami masalah jerawat akibat hormon apabila datang period,  sangatlah gembira apabila jerawatnya tak jadi muncul setelah menggunakan Zulqaas Phytonutrients Serum dalam masa 3 hari sahaja. Alhamdulillah. 

KLIK SINI UNTUK BELIAN MUDAH & CEPAT!

APA CIRI-CIRI ISTIMEWA SERUM MUKA 
ZULQAAS PHYTONUTRIENTS SERUM?

 

Vitamin C serum berasaskan ekstrak dari tumbuh-tumbuhan

Water based serum

Light weight serum

♥ MURAH berbanding dengan 'international brand' yang berkonsep           vegan,  natural & 'animal cruelty free'

♥ Tak melekit & Tak berminyak

♥ Terus meresap ke dalam kulit

 

♥ Selamat diguna tanpa bahan kimia merbahaya

♥ Selamat diguna ibu mengandung

 Selamat diguna ibu menyusukan anak

♥Botol berpenutup penuh bagi mengelakkan sebarang pencemaran           setiap kali penutup dibuka

♥ Botol menarik dan tahan lasak

♥ Senang dibawa ke mana-mana

 

kredit foto sishawa

♥ Boleh digunakan tanpa was-was bagi orang Islam

♥ Sumber dari tumbuh-tumbuhan yang terbukti berkesan untuk           kecantikan kulit muka

♥ Dikilangkan di kilang bertaraf GMP & Halal

♥ Sesuai sebagai base make-up

KLIK SINI UNTUK BELIAN MUDAH & CEPAT!

 

ZULQAAS PHYTONUTRIENTS SERUM

 

Apakah itu PHYTONUTRIENTS Serum?

Phyto bermaksud tumbuh-tumbuhan. Jadi Phytonutrients Serum membawa maksud Nutrients dari tumbuh-tumbuhan.

ZULQAAS Phytonutrients Serum mengandungi 10 plant ekstrak yang memberikan pelbagai nutrients dan vitamins kepada kulit anda. Bahan-bahan aktif ini berfungsi memberi 'makanan' dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan menyihatkan kulit muka seterusnya mencantikkan kulit muka anda.

10 plants ekstrak yang sangat hebat dengan fungsi

√ Anti-oksida

√ Anti-radikal

√ Anti-radang

√ Anti-tyrosinase (membantutkan enzim yang menyebabkan kulit gelap)

MANFAAT 10 EKSTRAK TUMBUHAN

ZULQAAS adalah brand pertama di Malaysia yang menggunakan Chia Seed sebagai ekstrak utama di dalam serum muka.

 

1. CHIA SEED sangat kaya dengan nutrients penting untuk kulit muka. Ia berupaya menghidratkan, melembapkan & mengekalkan kelembapan kulit muka untuk sentiasa sihat & awet muda.

 

2. LICORICE ROOT mengandungi pelbagai nutrien yang bermanfaat dan flavonoid.  Ia mengandungi vitamin B1 yang baik (thiamine), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (asid pantothenic) dan Vitamin E (tocopherol). Glabridin dari licorice mampu melindungi kulit dengan menyerap sinar UVA dan UVB yang merbahaya pada kulit. Ekstrak licorice membantu mencerahkan kulit muka, mengatasi masalah kulit kusam, tona kulit tidak sekata & jeragat nipis.

 

3. MORUS ALBA mengandungi 'fatty acid' seperti linoleic, stearic& oleic acid dan kaya komponen antioksida. Mulberry putih atau Morus Alba adalah tumbuhan antioksida yang tinggi Vitamin C. Ekstrak Morus Alba dapat membantu mencerahkan kulit muka, mengatasi masalah kulit kusam, tona kulit tidak sekata & jeragat nipis.

 

4. ROSEHIP OIL mengandungi nutrients 'fatty acid', Vitamin A, Vitamin C & Vitamin E yang membantu mengatasi kulit kusam & jeragat nipis juga berupaya mencerahkan kulit.

5. CHINESE SKULCAP sangat kaya dengan antioksida seperti flavonoids baicalein, oroxylin A dan wogonin. Nutrients ini dapat membantu membaiki kerosakan DNA kulit muka, memperbaharui sel-sel kulit, membantu menganjalkan kulit & melindungi sel-sel kulit dari kerosakan radikal bebas yang boleh menyebabkan penuaan awal kulit.

6. ROSEMARY ekstrak kaya dengan nutrients antioksida, 'iron', kalsium & Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E yang membantu merawat jerawat, menghalang sebarang jangkitan pada kulit terutamanya kulit sensitif, melawan penuaan pramatang dan juga berupaya mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit..

7. CHAMOMILE ekstrak  mengandungi flavonoid, mineral dan Vitamin A yang sangat bagus untuk membantu mengurangkan kerengsaan kulit dengan meneutralkan radikal bebas, mengurangkan radang kulit sensitif, meredakan kulit yang mengelupas, kulit yang sangat kering dan juga kulit kemerahan.

 

8. CENTELLA ASIATICA ekstrak atau ekstrak pegaga kaya dengan nutrients asid amino, 'fatty acid' & beta carotene yang meningkatkan peredaran serta sintesis kolagen dan tisu kulit. Ekstrak pegaga ini dapat membantu mengekalkan keremajaan kulit, membantu pertumbuhan sel kulit baru supaya kekal awet muda dan mengurangkan kedutan di wajah. Ia juga berupaya melembap dan menghidratkan kulit bersesuaian untuk kulit kering.

9. JAPANESE KNOTWEED ekstrak mempunyai nutrient resveratrol yang berupaya melawan radikal bebas penyebab kulit berkedut & cepat tua. Ekstrak ini sangat bagus dalam membantu proses anti-penuaan, mengekalkan keremajaan kulit, menganjalkan kulit & mengurangkan kedutan halus di muka.

10. TEA TREE ekstrak berupaya mengatasi masalah jerawat & kulit muka berminyak.

KLIK SINI UNTUK BELIAN MUDAH & CEPAT!
KLIK SINI UNTUK BELIAN MUDAH & CEPAT!
KLIK SINI BELI MELALUI WHATSAPP

Jom lihat CARA PAKAI yang betul

ADA PELUANG KEEMASAN MENANTI ANDA !!!

KUOTA TERHAD UNTUK 10 ORANG SAHAJA.

DIBUKA UNTUK YANG BENAR-BENAR BERMINAT MENINGKATKAN PENDAPATAN KELUARGA DENGAN MODAL SERENDAH RM217 .

 

DISCLAIMER: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Namun hasil berbeza mengikut jenis kulit, sejarah dan keadaan semasa kulit pengguna. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini